Sapņu mājas

Pārveidojiet vecu garāžu ģimenes mājā

Pin
Send
Share
Send
Send


Pārveidojiet vecu garāžu ģimenes mājā - fotogrāfijā: "vasaras" atpūtas telpa ir "ziemas" atpūtas telpa.

PPil aģentūra

Viss sākas izaicinājums, pārveidot garāžu par ērtu māju lielai ģimenei. Izaicinājums bija biedējošs: pirmkārt iegūt uzdevumu maiņas atļaujas padarīt māju; tad radīt gaismas ievades viedokļi, kas neaizmirst par blakus esošajām īpašībām. Visi ar a neliels budžets. Tuviniet šo projektu netipiska arhitektūras renovācija.

Tas ir a vecā garāža ka īpašnieki ir nolēmuši veidot savu sapņu māju. Šim nolūkam viņi aicināja uz Agence PPil, Hortense Reynaud un Sébastien Demont arhitektiem. Pēdējai bija jāizmanto visas savas zināšanas arhitektūrā padarīt apjomus dzīvojamus un īpaši ērti. Programmā: radot lielus logus, atvēršanas vietas un vienkāršu materiālu izmantošana un vienkārši, piemēram, tērauds, stikls un koks. Ekskursija ar gidu ...

Lasīt arī> Atjaunot klētu mājā, lai dzīvotu

Atjaunošanas projekts īsumā

ideja : pārveidot vecu garāžu par siltu un gaišu mūsdienu mājām.

Vieta : Ile-de-France.

Virsma : 136 m2.

Darba ilgums : Kopā 2 gadi.

Šī bijušās garāžas komplekss arhitektūras projekts

Pagājušā vecā dzīvojamā garāža pilnībā tika atjaunota ne mazāk kā divus gadus. Sākotnēji vietai nebija atvērumu. Tie tika izveidoti, izmantojot lielus caurspīdīgus fiksētus rāmjus, rūpējoties par to, lai netiktu ignorēti kaimiņu mājas. Sākotnēji sofīts ir slēgts, lai izveidotu lielu un patīkamu istabu, no kuras paveras skats uz dārzu. Vecā kāpņu telpa, kas ved uz terasi, ir noņemta, bet tās atrašanās vieta tagad ir stikla vaina, īsts interjera jumta logs. Sējums ir atvērts, lai padarītu dzīves telpu šķidrāku un ērtāku.

-> Lasīt arī> Visi mūsu raksti, lai atjaunotu klētu, vecu māju mājā

Māja redzama no ārpuses. Āra krēsli Petite Friture.

PPil aģentūra

Pateicoties jumta logiem un atverēm, telpa ir gaiša.

PPil aģentūra

Lasīt arī> Vecās mājas renovācija: labākās idejas

Liela, ērta un gaiša dzīvojamā telpa šajā atjaunotajā vecajā garāžā

Kad apjomi bija atvērti, arhitektiem bija jāorganizē telpas tikai funkcionāli un precīzi noteiktā veidā. Pateicoties lielajiem fiksētajiem rāmjiem melnajā tēraudā un stikla ar pastiprinātu stiklu ar vieglu rūpniecisko stilu, gaisma pārplūst katru telpu. Lai saglabātu spilgtumu, apsildāmā grīdā tika uzstādīta gaiša ozolkoka grīdas segums, lai nodrošinātu lielāku komfortu. Dizaina mēbeles un apdare ir īpašnieki. Krāšņi atzveltnes krēsli un paklāji ēdamistabā piesaista siltumu šim lielajam baltajam tilpumam.

Pipistrello lampa un Saarinen galds.

PPil aģentūra

Pateicoties stiklotajiem rāmjiem, ēdamistabas zona gūst labumu no ārpuses.

PPil aģentūra

Lasīt arī> Ēdamistabas dekors: mūsu labākās idejas

Kvik atvērtajā virtuvē mēbeles ir pielāgotas, lai optimizētu uzglabāšanas vietu. Baltās mēbeles apvieno dekoru, bet melnās granīta darba virsmas un grīdlīstes, arī melnās, atgādina stiklotos fiksētos rāmjus. Virtuves sala ar koka bāru rada atšķirību starp ēdamistabas un virtuves zonām un ļauj visai ģimenei ņemt maltītes, nepārtraucot tās. Tehniskie elementi, piemēram, pārsegs un Astro gaismas plankumi, ir iestrādāti griestos, tie izbalē, it kā dotu ceļu ārējai gaismai.

Atvērta virtuve, kas atdalīta no pārējās atpūtas vietas ar salu bāru.

PPil aģentūra

Balts, melns un koka apģērbs šo virtuvi, kamēr garums.

PPil aģentūra

Ēdamistabas telpas nepārtrauktībā tika izveidoti divi saloni ar dažādiem Visumiem. Pirmais ir blakus kamīna kamīnam, kas ir labvēlīgāks ziemas dienām. Apstrādāts baltā krāsā, tas arī kūst telpā. Iebūvēti skapji vizuāli atbrīvo skatu, un loga plaukts ir pat izgatavots pēc pasūtījuma.

Skats uz pirmo dzīvojamo istabu, pie kamīna kamīna.

PPil aģentūra

"Vasaras" atpūtas telpa seko "ziemas" atpūtas telpai.

PPil aģentūra

Stilu kombinācija šajā "ziemas" dzīvojamā istabā ...

PPil aģentūra

Lasiet arī> Dzīvojamās istabas izkārtojums

Šīs ģimenes mājas stāvā dominē krāsa

Kāpnes, kas ved uz pirmo stāvu, tika uzskatītas par katedrāli ar lielu 255 matētu melnu sienu Farrow & Ball un jumta logu. Uz grīdas koridors izlaiž trīs istabas, vannas istabu un tualetes.

Skatiet arī> Es izrotāšu savu kāpņu kāpumu!

Skats uz dzīvojamo istabu no kāpnēm, kas ved augšā.

PPil aģentūra

Jumta lūka pārplūst kāpnes uz guļamistabām.

PPil aģentūra

Bērnu un pusaudžu telpās arhitekti lepojās ar zilā un zaļā krāsā. Pateicoties jumta loga uzstādīšanai jumtam, gaisma paliek visur visās telpās. Masīvais lapegles parkets, kas izvēlēts grīdai, kontrastē ar sienu krāsām. Pirmajā numurā tika izvēlēts Oval Room Blue Shade no Farrow & Ball. Ir saglabāta uzglabāšana zem nogāzes, lai ietaupītu vietu. Otrajā guļamistabā, kurai ir tieša piekļuve terasei, krāsa ir zaļā ūdenī. Apģērba augstuma augstums optimizē uzglabāšanas vietu. Trešajā telpā ir izveidotas laivu gultas, lai palielinātu vietu zem slīpuma. Melno stikloto rāmi, kas ļauj apgaismot telpā, sublimē spilgti baltās sienas.

Zilā krāsā šīs pusaudžu telpas sienas.

PPil aģentūra

Visas augstuma uzglabāšanas ierīces optimizē virsmu.

PPil aģentūra

Apakšējās nogāzes ir izmantotas, lai izveidotu laivu gultas.

PPil aģentūra

Lasīt arī> Glezniecības telpa: labas krāsas un slazdi, lai izvairītos no ...

Krāsainie raksti šajā mūsdienu mājā rotā ūdens īpašības

Ieejot šajā vannas istabā, mēs nekavējoties pārsteigsim par tās piramīdas apjomu. Patiešām centrā, taisnstūra atvērums griestos ir apstrādāts ar visu logu, kas ļauj ne tikai apgaismot gaismu, bet arī telpu ventilēt. Otrs spēcīgais elements: vannasistabas flīžu modelis Zīlītes zils, tonēts tonī. Viņš kleitas muguras sienu, radot telpā dziļuma sajūtu. Slānekļa krāsas porcelāna keramikas grīda izceļ flīžu rakstu grafiskās līnijas. Lai gan šī vannas istaba ir neliela, tā ir optimizēta maksimāli, padarot apjomus komfortablus. Melnajā melnajā tualetē krāsains zivju modelis pievieno fantāzijas pieskārienu un rada kustību uz šīs mazās telpas sienām.

Jumta segums vannas istabas aizmugurējā sienā rada dziļumu.

PPil aģentūra

Zivis peld šajā mazajā tualetes zonā ...

PPil aģentūra

Veiksmīga likme par projektu atbildīgajiem arhitektiem. Šai mūsdienu ģimenes mājai nav nekāda sakara ar esošo vietu. Tomēr tērauds un stikls atceras mazliet neapstrādātu vecās garāžas izskatu, savukārt koksne un izmantotā krāsa saudzīgi rada siltumu un komfortu šai dzīves telpai.

Skatiet arī> Pirms / pēc: 10 mazie stūri atkārtoti!

Pin
Send
Share
Send
Send