Dizains

Pirms / pēc: 5 virtuves tika pārskatītas un labotas

Pin
Send
Share
Send
Send


Pirms / pēc: 5 virtuves tika pārskatītas un labotas

Rebecca Benichou / Bertrand Fompeirine

Renovācijas laikā daudzi numuri iet cauri retušēšanas kastei, un virtuve parasti nav aizkavēta! Novecojis, pārāk mazs, sadalīts, ar izbalējušu dekori ... Profesionāļiem bieži jādarbojas, lai piešķirtu virtuvei īstu jauneklīgu izskatu lai atbilstu tā īpašnieku dzīvesveidam, neatkarīgi no tā, vai tas ir funkcionāls vai vienkārši atjaunināts. Atklājiet šīs 5 virtuves, ko pilnībā pārskatījusi un labojusi Côté House pro. Pirms / pēc vismazākās bluffēšanas!

Samaziniet starpsienu, uzstādiet interjera nojumes vai vienkārši atsvaidziniet virtuves mēbeļu fasādes, trūkst risinājumu, lai atjaunotu virtuvi. Ja, pirms darba, šīs 5 virtuves nav īsti sapņojušas, tās ir ieguvušas visu pēc pro intervences. Šeit ir viņu jaunā seja ...

Lasiet arī> 12 iedvesmojošas arhitektūras virtuves

1. Pirms / pēc: tikko atvērta neliela virtuve dzīvojamā istabā

Pirms darba : šīs Parīzes dzīvokļa 33 m2 renovācijas laikā projektam atbildīgajiem arhitektiem, cita starpā, bija jāpārskata virtuves izkārtojums. Agrāk tikai ar padziļinājumu bija grūti piekļūt un ikdienā neērti. Turklāt tās pagātnes krāsa un izpostītā flīze neko nepalīdzēja ...

Sienas ir ausīm

Pēc darba : piedāvāt īpašniekam funkcionālu un optimizētu virtuvi, vecā virtuve ir pilnībā iznīcināta, par labu atvērtai virtuvei. Strādājot divos dziļumos tehnisko kolonnu klātbūtnes dēļ, jaunā mazā virtuve ir ieguvusi mūsdienīgumu un funkcionalitāti. Skapji uz augšu un uz leju, krāsainas nišas nemainīgā fonā, lai apvienotos ar dekori, ozola darba virsmu ... rezultāts ir vienkāršs, bet efektīvs!

Lasiet arī> Baltā virtuve: 30 spilgti fotoattēli

Joanna Zielinska

Atklājiet šīs 33 m2 renovācijas projektu, ko aģentūra pilnībā optimizējusi. Les Murs ir ausis

2. Pirms / pēc: pilnībā pārveidota virtuve 6 m2

Pirms darba : pirms arhitekta iejaukšanās šīs Parīzes duplexa virtuve bija vismaz banāla. Sakārtoti garumā, virtuves mēbeles bija diezgan novecojušas, izlietne, nav ļoti moderna un uzticība, nedaudz skumji. Turklāt krāsns tika uzlīmēta uz veļas mazgājamās mašīnas, ne pārāk praktiska ... Tomēr šai lielajai lineārajai sienai un logam, kas rada spilgtumu, bija zināms potenciāls.

Rebecca Benichou

Pēc darba : par projektu atbildīgais arhitekts nolemj saglabāt virtuves izkārtojumu, bet to pilnībā pārskatīt. Drūmās fasādes dod priekšroku melnbaltajam maisījumam starp augstām mēbelēm un zemām mēbelēm, un atgriešanās pat tika izveidota zem loga, lai iegūtu darba plānu. Izlietne maina savu vietu, kamēr krāsns iederas konstrukcijā, nevis balstās uz trauku mazgājamās mašīnas. Papildus tam ir ozolkoka virsma, kas rada siltumu un mūsdienīgumu, kā arī autentiskuma cementa flīzes un grafisks flīzes kā uzticība. Efektīva makeover ar zemākām izmaksām, kas ļauj katram elementam atrast savu vietu mūsdienu atmosfērā!

Bertrand Fompeyrine

Atklājiet šī Parīzes duplexa renovācijas projektu, kuru organizēja Rebecca Benichou

3. Pirms / pēc: ļaundabīga virtuve, kas izmanto katru āķi un cranny

Pirms darba : neliels, saspringts, tumšs un diezgan slikti sakārtots, šo 100 m2 virtuve tiešām nav pietiekami, lai pavedinātu. Neskatoties uz neona zaļo krāsu un rudens meža panorāmu, mēs varam redzēt divas ārpuses atveres, patieso gaismu ieguldījumu, ko arhitekts nolemj izmantot viņa iejaukšanās laikā.

Charlotte Féquet

Pēc darba Pēc nodalījuma noņemšanas virtuve atvērta uz ieejas un dzīvojamā istaba, iegūstot dažus kvadrātmetrus un funkcionālāku izkārtojumu. Lai veidotu visu istabā esošo sienu leņķus, virtuve pilnībā integrējās, lai to varētu izmērīt. Elegants, jauno fasāžu gaišais ozols harmonizē ar melnām pulētām betona flīzēm un jauna veida baltu nojumes, kas piešķir telpai spilgtumu.

Lasīt arī> Iekštelpu nojume: virtuves burvība

Anthony Delanoix

Kā prēmiju, stūra sēdeklis pat atrod savu vietu pie vecās slēgtās virtuves ieejas. Katrs stūris ir izmantots šajā renovācijas projektā!

Anthony Delanoix

Atklājiet vairāk šo 100 m2 lielo fotogrāfiju Parīzē, ko atjaunoja interjera arhitekts Šarlote Fēquet

4. Pirms / pēc: daļēji atvērta virtuve dzīvojamā istabā

Pirms darba : neliela, kūpināta un tumša, šīs Parīzes dzīvokļa bēniņu virtuve nav nekas moderns. Flīžu grīdas un sienas ir diezgan skumji, zemas klases mēbeles, īsi neliela vieta, kur ne vienmēr jūtaties vieglāk gatavot. Tomēr, kurš saka mazo virtuvi, arī saka funkcionalitāti, ka darbiem piesaistītais interjera dizainers varēja ieelpot šajā projektā.

Dondain fotogrāfs

Pēc darba : arhitekts iedomāsies atvērtu virtuvi vai diezgan daļēji atvērtu uzturēšanās laikā, bez trūkumiem, ko šāda veida virtuve var piedāvāt. Pateicoties šai stikla starpsienai augšējā daļā, mazais tumšais numurs iegūst spilgtumu. Neskaidra balta, uz virtuves fasādēm, bet arī uz metro stila flīzēm, palielina gaismas efektu un vizuāli palielina telpu. Daļa no sienas ir nošauta, lai iztīrītu skatu, padarot šo daļēji atvērtu virtuvi uz dzīvojamās istabas. Līdz ar to virtuve vairāk nekā atsvaidzina jaunus, modernākus, gaišākus, vēl lielākus melodijas!

Lasīt arī> Pirms / pēc: 10 virtuves modernizē interneta lietotāji

Dondain fotogrāfs

Dondain fotogrāfs

Atklājiet šī dzīvokļa renovāciju, kas atrodas zem jumta ar interjera dizaineru Anthony Fitoussi

5. Pirms / pēc: pilnībā modernizēta virtuve

Pirms darba : šajā dzīvoklī ar brīnišķīgu skatu uz Parīzi, vecā virtuve bija vismaz datēta. Zilās virtuves fasādes atbildēja uz vienu un to pašu krāsu, un grīdas flīzes tumsā šo vietu garumā, kas ir slēgts!

Alexandra Teboul

Pēc darba - Budžeta apsvērumu dēļ interjera dizainers ir izvēlējies, nevis pilnībā pārdomāt virtuvi, pārkrāsot mēbeļu fasādes labā stāvoklī dziļā pelēkā krāsā, lai modernizētu visu. Kad durvju rokturi tika mainīti, uzstādīta jauna darba virsma un uzstādīta modernāka kredence, virtuve atguva spēku. Un, lai pilnībā izmantotu skatu, nodalījums ir izgriezts, kā kosmosa atdalītājs ir noticis nojumes, un maza sala tagad ļauj jums ieturēt maltītes uz skatu uz Parīzi.

Lasiet arī> 15 padomus, lai atsvaidzinātu virtuvi mazāk par 250 eiro

Shoootin

Shoootin

Atklājiet videoklipā interjera dizainera Alexandra Teboul dzīvokļa renovācijas projektu

Video: PIRMSPĒC - 2019. APŅEMŠANĀS MĒRĶI NEDAUDZ PAR 2018. (Oktobris 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send