Sapņu mājas

85 m2 pārveidots zem vecās saimniecības jumtiem

Pin
Send
Share
Send
Send


85 m2 pārveidots zem vecās saimniecības jumtiem

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Virziens Föhr, viens no Ziemeļjūras Frīzu salām, kur tradicionālās mājas bēniņi ir pārveidoti arhitekti Francesco di Gregorio un Karin Matz. Ar lētiem materiāliem un radošumu viņi iedomājās brīvdienu dzīvoklis, funkcionāls un draudzīgs. 4 mēnešu darbs vēlāk un bēniņu atdzimšana: vieglas, mājīgas istabas, tradicionālās sienas un zilās stieples konstrukcijas flīzes, kā kopēju pavedienu, Šai renovācijai ir kaut kas pārsteigums ! Apmeklējiet.

Föhr ir neliela, mazliet apdzīvota vācu sala ziemā, bet vasarā tas aizņem aizņemtu atpūtnieku, dabas mīļotāju un jūru, meklējot relaksējošu brīvdienu. Šī vecā niedru saimniecība, kas atrodas Alkersum ciematā, pieder pie Zviedrijas ģimenes, kas tur iet katru vasaru. Pēdējos gados ģimene ir pieaudzis, kad mazbērni ieradās, un telpa bija tukša. Pēc tam īpašnieks nolemj būvēt šīs brīvdienu mājas mansardu. Tas ir viens no viņa meitām, arhitekts, kurš rūpējas par darbu ar citu arhitektu, itāļu. Viņu darbs? Izveidojiet neatkarīgu dzīvokli, optimizējot telpu, lai instalētu pēc iespējas vairāk telpu, vienlaikus nodrošinot dzīvojamās istabas maksimālo platību.

Lasiet arī> Fit bēniņi: 10 jautājumi, kas jums jājautā

Francesco di Gregorio & Karin Matz

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Attīstības projekts īsi

Ideja: Pārveidojiet vasarnīcas mansardu mūsdienīgā dzīvoklī ar relaksējošu stilu.

Virsma: 85 m2.

Atrašanās vieta: Föhr (Vācija).

Darba ilgums: 4 mēneši.

Arhitekti: Francesco di Gregorio, [email protected] un Karin Matz, [email protected]

Lasiet arī> 10 skaistas istabas bēniņos

Francesco di Gregorio & Karin Matz

Arhitektu saistība ar jauno izkārtojumu

Arhitekts Karin Matz: "Mēs esam nolēmuši mūsdienīgi atjaunot šīs autentiskās frīzu mājas bēniņus, iedvesmojot mūs ar tradicionālajiem reģiona interjeriem, piemēram, keramikas bruģakmeņiem, kas aptver ēdamistabu, gultas skapju, tumšo telpu sienas. ".

Lasīt arī> Atjaunot klētu mājā, lai dzīvotu

Francesco di Gregorio & Karin Matz

Šī 15 metrus garā un 5,5 metrus plata griestu dabīgais apgaismojums nebija ļoti dāsns. Arhitekti nolēma rezervēt spilgtākās vietas dzīvojamās istabās. Viņi izveidoja jaunu apjomu ar koka struktūru, lai izvietotu trīs guļamistabas. Divi no tiem ir izgaismoti sēžot suņiem. Visā korpusā tie uzstāda viltus griestus, tikai tā zobrata puse ir saglabājusi augstumu un redzamo rāmi.

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Runājot par materiāliem, visa māja ir veidota no priedes: grīdas, telpu sienu paneļi, plaukti, gultas ar iebūvētu glabātuvi un virtuves mēbeles. Krāsu vienotība dzīvojamā istabā: parkets, atzveltnes krēsli, zems podiņš, krēsli un galds uzlabo arhitektūras vienkāršību.

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Dakstiņi uz dzīvojamās istabas sienām, iedvesmojoties no vietējās tradīcijas

Glezna, kas iekļūst frīzu ēdamzālē, flīzēta ar krāsotām keramikas flīzēm.

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

17. gadsimtā uz Föhr salu tika dibināta burāšanas skola, un daudzi salas iedzīvotāji kļuva par kuģu kapteiņiem. Viņi sāka ceļot uz jaunām valstīm un atgriezās no Āzijas keramikas tradīcijas. Frīzu salās tika izgatavoti ar rokām dekorēti keramikas bruģakmeņi, kurus frīzieši piekāruši pie ēdamistabu sienām. Tā bija bagātības zīme, lai pilnībā nosegtu tās sienas ar keramikas klājējiem.

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Keramikas detaļas 10x10 cm un keramikas detaļas ar apaļu caurumu, kas izgatavotas ar rokām.

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Arhitektu iedvesmoja šī tradīcija. Lai apvienotu telpu, viņiem bija ideja aptvert dzīvokļa centrālo nodalījumu ar 3200 baltajām keramikas flīzēm, kuras ir urbtas to vidū. Viņi kļuva par katras flīzes centrālo riņķveida caurumu. Izmantojot zilo pārklājumu, lai nostiprinātu keramiku pie sienām, caurums tonējas. Šī gara, spilgti balta siena dod priekšroku atstarojošai gaismai.

Šajā bēniņu attīstības projektā iedomāties koka telpas

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Föhrā cilvēki gulēja gultas skapī (gultas ievietotas skapja skapī). Lai instalētu pēc iespējas vairāk telpu, arhitekti tika iedvesmoti no šīs tradīcijas. Numuri ir nelielas, intīmas telpas ar vienkāršām un integrētām mēbelēm. Durvis ir izgatavotas no polikarbonāta, lai ļautu gaismai, tās ir bīdāmas un pazūd nodalījumā, lai netraucētu telpu. Guļamistabā ir sava izlietne un ir aprīkots ar garderobi. Priežu paneļi un mēbeles ir krāsotas tumši zili zaļā gradientā, atkal arhitekti iedvesmoja vietējās tradīcijas: telpas bija tumšas.

Lasiet arī> Aizpildiet idejas, lai padarītu mājīgu telpu

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Trešā guļamistaba ir minimāla telpa, kas ir liegta no logiem. Tā ir moderna gultas aizvēruma interpretācija. Neliela atvere ir novietota augstumā, otra - uz dzīvojamās istabas, lai ļautu gaisam cirkulēt, kad tas ir karsts. Tas ir arī iecienītākā vieta bērniem, kuriem patīk spēlēt tirgu, ar šo mazo logu augstumā.

500 metru zilā polipropilēna stieple, lai izveidotu augšējo margu

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Francesco Di Gregorio & Karin Matz

Lai aizsargātu kāpņu telpu, arhitekti iedomājās, ka sargs ir izgatavots no izstiepta zila polipropilēna stieples. Tas ir lēts, oriģināls risinājums, kas neaizsedz skatu un neļauj gaismai. Šai balustrādei ir priekšrocība, ka tā nepārklāj vietu. Arhitekti to uzstādīja paši, izmantojot neskaidrību.

Francesco Di Gregorio

Karin Matz

Francesco di Gregorio & Karin Matz

Pin
Send
Share
Send
Send