Sapņu mājas

Pielāgota māja ar retro pieskārienu

Pin
Send
Share
Send
Send


Pielāgota māja ar retro pieskārienu

Christophe Ricci

Virziens Marseļa. Ideālā vietā atrodas pilsētas 7. rajonā, šī 100 m2 platība ir pilnībā pārbūvēta un dekorēta ar Margaux ēku grupu un tās īpašnieka Christophe Ricci palīdzību. Šodien saules gaisma izceļ detalizētu apdari ar retro akcentu.

Notre-Dame-de-la-Garde pakājē šī ēka guva labumu no panorāmas, uz kuru neviens Marseillais nevarēja vērsties atpakaļ. Bet no šīs struktūras Christophe Ricci ir gandrīz nekas. Tā vietā viņš kopā ar Margaux grupu uzņēmējiem iedomājās modernu māju, lai novērtētu dienvidu gaismas ainavu un skaistumu. Attiecībā uz apdari īpašnieks zināja, ko gribēja: dažas krāsas 50/60 atmosfērā.

Atjaunošanas projekts īsumā

Ideja: būvē māju, kas bauda tās teritorijas (saules) priekšrocības un atrašanās vietu (skatu).

Virsma: 100 m2.

Vieta: Marseļas 7. rajons.

Darbu ilgums: 12 mēneši.

Projekta izmaksas: 480 000 eiro.

Terase jaunās mājas centrā

Gaiša viesistaba / ēdamistaba ir izvietota uz terases.

Christophe Ricci

Vecā struktūra baudīja nelielu dārzu ar nojumēm, vienīgo elementu, ko uzturēja darbuzņēmējs. 9 m2 kabīne tika pārveidota par biroju, un mazais dārzs kļuva par terasi. Ja pagātnē tas būtu atstāts novārtā, šis zaļais laukums, speciālistu rokās, ir ieguvis pilnīgi atšķirīgu statusu, kļūstot par jaunās arhitektūras smaguma centru. Jo tā ir ap terasi, kas piesaista māju. Un tā kā tā ir mājas "sirdī", tā apdare ir bijusi īpaši gudra: IP stāvs, kurā patina ar laiku. Ir iekārtota neliela atpūtas zona. Liels galds ir novērtēts. Attiecībā uz spilgtumu un izmēra iespaidu balts tika izvēlēts uz regulārās tīrīšanas rēķina. Visbeidzot, lai pasargātu viesus no tuvumā esošajiem zvaigzne jasmīna un efeja clematis, tika iestādīti.

Lasīt arī> Izveidot terasi: mūsu labās idejas

Birojs ir novietots bez šķēršļiem no skandināvu gabaliem, plankumains un izmērīts.

Christophe Ricci

Skatīt arī> Terase un dārzs: skaistākās fotogrāfijas

Skaidra un gaiša telpa šajā mājā Marseļā

Skats uz stikla koridoru ir tās galerijas atmosfēras apdare.

Christophe Ricci

Lai savienotu mājiņu ar māju, ir izveidots milzīgs stikla koridors, kas ļauj dabīgā gaismā. Lai nodrošinātu piekļuvi no atpūtas telpas uz grīdas, Christophe Ricci nevēlējās balustrādes. "Sākumā es negribēju uz sargiem novietot sargi, bet, lai tas būtu drošs bērnu dēļ, man bija šī liela stikla plāksne," viņš skaidro. Šis risinājums ir vizuāli viegls, un tas neietekmē kāpnes ar slīpētu betonu, kas izgatavots 50 gadu garumā, vai dzīvojamā istaba. Žurnāli un žurnāli zemāk: “Šādā veidā nebija nepieciešams izveidot apgrūtinošu bibliotēku, kas būtu palielinājusi telpu”, turpina īpašnieks.

Stikla margas nodrošina betona kāpnes.

Christophe Ricci

Skatiet arī> Kāpnes: modeļi un padomi, kā izvēlēties

Mūsdienīgs interjers, ko papildina dažas retro piezīmes

Ļoti baltajā dzīvojamā istabā dažas garšas koka un krāsas izjūtas

Christophe Ricci

Specifikācijas bija nepārprotamas: ne pārāk daudz krāsu, bet mūsdienīga apdare retro atmosfērā. Tāpēc uz nenoteikta fona dažiem vintage mēbeļu, mūsdienīgu un pielāgotu mēbeļu gabaliem.

Katras šīs lielās mājas istabā 50-to un 60-to gadu mēbeles atradās savā vietā: Eames krēsls ar Effel kājām, Le Corbusier sola atkārtota izsniegšana dzīvojamā istabā, lai nodrošinātu komfortu; Skandināvu laika mēbeles birojā. Lielākā daļa no šiem gabaliem atradās apkārtnē: blusu tirgos vai specializētos veikalos.

Lasiet arī> Mans dizaina salons

Virtuvē un ēdamistabā ir tieša piekļuve dzīvojamai istabai vienā pusē un terase, no otras puses.

Christophe Ricci

Šīs mēbeles ir sajauktas bez jebkādām piezīmēm ar citiem mūsdienu sasniegumiem: kamīns paliek prātīgs. Kafijas galdiņš, ko izgatavojis amatnieks, paliek nostiprināts 50 gadu stilā (kā ēdamgalds). Viņa izgriešanas pēdas atstāj īpašniekiem brīvību mainīt savu komplektu. Marmors un Corian® saģērbt virtuvi, strādāja garumā. Izlietne un nerūsējošā tērauda jaucējkrāns, padara šo materiālu baltumu. "Virs stieņa es novietoju suspensijas, tās izvelk dekoru, es izvēlējos melnās koka izkārnījumus, lai izjauktu šo ļoti tīro virtuves pusi," saka Christophe Ricci.

Neliela virtuve ir balta

Christophe Ricci

Ņemiet augstumu, lai atvieglotu vietu

Logu logi atver guļamistabu uz terases. Pāris bauda skatu, kas uzstādīts krēslos ārpus vai no gultas.

Christophe Ricci

Pielāgojums ļāva pēc iespējas atvieglot telpu. "Guļamistabās mēs izmantojām mazāko cm 2. Uzglabāšanas telpa aizņem visu sienu augstumu," sacīja Christophe Ricci. Pēdējā, bez roktura, sienas izzūd.

Dzeltenais sinepes atdzīvina meitenes telpu, vairākus gadus, kamēr jumta logs, kompensē loga trūkumu.

Christophe Ricci

Mazās vannas istabas 6 m2 grīdas klāj lielas marmora flīzes no 1, 20 m x 1, 20 m. Tas ir aprīkots ar dušu un sveķu vannu. Atkal, augstie elementi dod priekšroku telpas ilūzijai, savukārt griestu griestu apgaismojums padara to nedaudz tīrāku. Tajā pašā laikā melnais jaucējkrāns piešķir telpai zīmogu.

Vannas noapaļotā forma mīkstina šīs baltās vannas istabas līnijas.

Christophe Ricci

Video: Sony A6000 Focus Peaking with Adapted Vintage Lenses (Oktobris 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send