Sapņu mājas

Dzīvoklis ir pārskatīts un koriģēts kā pakāpeniska ģimene

Pin
Send
Share
Send
Send


Dzīvoklis ir pārskatīts un koriģēts kā pakāpeniska ģimene

Jennifer Sath

Atrodoties 60-to gadu ēkas trešajā stāvā, šim 144 m2 lielumam bija nepieciešama nopietna seja. Īpašnieki, pāris ar četriem bērniem, ir atstājuši carte blanche arhitekts Camille Hermand, lai pārveidotu šo vecmodīgo dzīvokli par mierīgu un modernu dzīves vietu. Art deco likme ir veiksmīga!

Jauns meklēt jaunu dzīvi! Atjaunots arhitekts Camille Hermand, šis dzīvoklis tagad piedāvā atvērtas telpas un viegli dzīvojamu. Starp oriģinālā parketa šarmu, pielāgotām mēbelēm, atvērtu virtuvi ar salu un pieskārienu krāsām, apmeklējiet jaunu ģimeni, kurā ir nepieciešama mierīgums!

Skatiet arī> Vienkāršs arhīvs: ģimenes appartu optimizēšana

Šī dzīvokļa renovācijas projekts īsi

ideja : pārdomājiet un modernizējiet datētu vienību, lai padarītu to par patīkamu vietu, kas pielāgota sajauktas ģimenes dzīvesveidam.

Vieta : Parīzes 6. rajonā, Saint-Sulpice rajonā.

Situācija : uz ziemeļiem, 1960. gada ēkas 3. stāvā.

Teritorija : 144 m2.

Darba ilgums : 4 mēneši.

Realizējams dzīves projekts ...

Attiecībā uz Camille Hermand šis sasniegums radīja dubultu izaicinājumu. Pirmais: atjaunot 144 m2 ar visiem ierobežojumiem un standartiem, ko tas nozīmē. Otrais: domā telpas lielai ģimenei ar 4 pusaudžiem. Rezultāts? Arhitekts ir sadalīts maksimāli. Lai vislabāk izplatītu telpas, lai visa ģimene varētu tikties lielajā dzīvojamā istabā, bet arī ikviens jūtas mājās attālākos rajonos (guļamistabas, lasīšanas zona un birojs). Tādējādi, ja daži atrodas dzīvojamā istabā, citi var izolēt sevi, lai klausītos mūziku vai lasītu grāmatas.

Lasiet arī> 3 pamatotus iemeslus, lai dekomponētu

Atvērta virtuve ar salu, lai apvienotu visu ģimeni

Dzīvokļa sirds, virtuve atveras uz ēdamistabu un pagarinājumu - dzīvojamā istaba. Izgatavota, lai izmērītu telpu vietā, kura nodalījums tika izgriezts, lai atvērtu telpu, viņa lūdza lielu darbu: visa ierašanās uzstādīšana un ūdens, elektrības evakuācija, bez aizmirstiet sekojošu vienošanos, lai nodrošinātu telpas blīvumu. Šeit oriģinālais parkets ir devis ceļu uz Cotto d'Este grīdas flīzēm, ar konkrētu efektu tik moderns. Silestone matt lakota Lyra virtuves sala, tāpat kā lielie glabāšanas skapji (koka finieris, Oberflex apdare), ir izstrādāti ar Camille Hermand un ir izstrādāti, lai novērtētu talantīgu amatnieku: Appoigny Installation. Dekodēšanas pusē šo skaisto koplietošanas telpu papildina divas Stanley vara vītņotās balstiekārtas (Original BTC) un četras svītru izkārnījumi.

Ēdamistaba: Stchu Moon suspensija, melns interjera zelts, Catellani & Smith.

Jennifer Sath

Virtuvē telpu veido praktiska niša

Jennifer Sath

Atrodiet sev mājīgu dzīvojamo istabu, kas uzlabota ar dzeltenu

Pateicoties samazinājumam starp nodalījumu, kas atdala veco istabu no dzīvojamās istabas, skats brīvi pārvietojas no virtuves uz dzīvojamo istabu. Domājams kā priviliģēta ģimenes locekļu tikšanās vieta Arhitekts šo dzīvojamo istabu lepojas ar lielisku oriģinālu Point de Hongrie parketu, kas atklāts zem paklāja un atdod atpakaļ vērtību. Kad divi lieli pelēki dīvāni aicinās jūs atpūsties, divi nelieli Kabi kafijas galdi no Treku atbalso TV kabineta bibliotēku, ko izgatavo Camille Hermand. Gaismas ķermeņi, divi galvenie dizaina gabali apgaismo telpu: mūžīgā lampiņa Pipistrello Martinelli Luce un Jean Prouvé stublājs. Ierāmējot logus, aizkariem veidotas aizkari rada dzīvojamās istabas nepārtrauktību virtuvē.

Jennifer Sath

Skatiet arī> Manā mājā es pieņemu dzeltenu!

Izolēts lasīšanas stūrī ar soli

Atvērts virtuvē, arhitekta iedomātais lasīšanas stūris uzdrīkstas ar grafisko brūnu fonu: Wizard, nopirkto Au Fil des Couleurs. Strukturējot šo mazo telpu, piešķirot tai skaistu perspektīvu, tas lieliski atspoguļo Gwendolyn un Guillane Kerschbaumer divu disku un sfēru skatu gaismu, ko rediģēja Atelier Areti. Fonā, pēc pasūtījuma izgatavots sols, sēž vecākus, kuriem ir nepieciešams miers, jo tas kļūst par papildu gultu.

Jennifer Sath

Telpu komunikācija kā sarkanais pavediens

Jennifer Sath

Funkcionāls birojs, lai dalītos šajā atjaunotajā dzīvoklī

Tieši pie lasīšanas stūra, novietojiet ģimenes birojā. Atdalīta no atpūtas zonas ar divām bīdāmām durvīm, darba vieta ir tērpta ar tādu pašu bronzas tapeti. Kas rada dekoratīvu pagarinājumu un nepārkāpj harmoniju starp šiem diviem gabaliem.

Jennifer Sath

Uzglabāšanas augstums, lai iegūtu kvadrātmetrus

Jennifer Sath

Pasteļu grafiskā atmosfēra guļamistabā

Turpināsim mūsu vizīti kopā ar vecāku istabu. Šajā stūra naktī valda nomierinoša atmosfēra, kas samazināta mīkstos toņos. Šeit, mīļākie, ja ne mīlestība no pirmā acu uzmetiena, Puzzle, pasteļgrafikas tapetes, ko iedomājies Cole & Son. Tieši zem galda ar stilu tiek veidota ekskluzīva galvas lampa ar iebūvētiem lasīšanas lampām un iebūvētiem naktsgaldiņiem. Uz sienas divas Globo sconces, ko izstrādājusi Daniel Gallo, rada retāk izskatu, kas bija trūkst šajā kokona telpā.

Jennifer Sath

Lasīt arī> Es uzdrīkstos pasteļtoņos dekorējumā!

Lieli skapji kā ģērbtuve istabā

Jennifer Sath

Minimālisma, 6 m2 vannas istabā ir viss lieliski!

Blakus vecāku guļamistabai nelielā vannas istaba ir pretrunā ar iepriekšējo dekoru. Vairāk vīrišķīgs, tas ir tikai 6 m2, bet piedāvā visu nepieciešamo komfortu pāris īpašniekiem. Pateicoties elegantajai divdaļīgs tualetes skapim / spoguļu skapim, vienmēr pielāgots, Camille Hermand spēlēja mazo telpu, lai piedāvātu perspektīvu un apjomu. Zīmogs un vairāk!

Jennifer Sath

Flīžu duša gan praktiskā, gan deco

Jennifer Sath

Pateicoties Camille Hermand, Camille Hermand arhitektūrai.

Atrast visus savus sasniegumus vietnē Camillearchitectures.com

Video: Ventspils vecpilsētu glābj ar dārgu dzīvokļu projektu (Septembris 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send