Dizains

Mūsdienīga māja, kas atrodas nogāzē

Pin
Send
Share
Send
Send


Mūsdienīga māja, kas atrodas nogāzē

LAP arhitekti

Ar savu panorāmas skatu uz masveida Tournette, šī mūsdienu māja ir kaut ko skaudību! Tas atrodas starp Ženēvu un Anneciju, un tas nāk no 1000 m2 slīpas zemes, kas ir šīs jaunās ēkas īpatnības. Lai atrisinātu šo problēmu, īpašnieki vērsās pie aģentūras LAP Architects arhitektiem, kuri ir pārvarējuši vides ierobežojumus. Āra garums lieliski iekļaujas ainavā, bet plašos tilpumos iekšā atrodas apkārtējā daba. Discovery ...

Zeme, kas atrodas kā vēsturisku pieminekļu klasificēta kapela, bija nepieciešama, lai būvētu Francijas ēku arhitekta piekrišanu un vietējo arhitektūras kodu ievērošanu. Ielu fasādes bija kaļķainas ēnā, kas ir līdzīga kapela akmeņiem, savukārt lapegles apšuvums aptvēra dažas fasādes, savukārt jumtam tika izvēlētas antracīta flīzes. Pārējā gadījumā ļoti mūsdienu mājas formas, kā arī lielās atveres un to konfigurācija padara to par arhitektūras radīšanas dārgumu. Šīs mājas apmeklējums, kurā apvienojas interjers un ārpuse.

Lasīt arī> Pilnībā atjaunota kalnu saimniecība

Īss būvniecības projekts

Ideja: veidot mūsdienīgu lauku māju, kurā ir labi dzīvot, vienlaikus pielāgojoties vietējās stāvas vides ierobežojumiem.

Atrašanās vieta: nelielā ciematā starp Ženēvu un Anneciju.

Virsma: 170 m2 dzīvojamās platības 1000 m2 platībā, no kurām liela daļa ir slīpi.

Darbi: 1 gads

Mūsdienu lauku māja, kas paslēpta veģetācijā

LAP arhitekti

Tehniskie rasējumi palīdz izprast lauku saimniecības integrāciju nogāzē

LAP arhitekti

Ārējā vide veido lauku saimniecību

Ir vairāk sarežģītu projektu nekā citi ... Un ir pelnījis panorāmas skatu uz kalnu ainavu! Ņemiet augstumu un ātri atradīsieties stāvā un stāvā apvidū. Tas ir lielākais ierobežojums, kas LAP arhitektiem bija jāsaskaras, lai iedomāties 170 m2 dzīvojamo māju, kas ir pilnīgi integrēta vidē. Tātad tas bija slīpums, kas arhitekti vadīja māju modeli. Tādējādi katrs līmenis tieši mijiedarbojas ar ārpusi, kas padara to par ļoti patīkamu dzīves vietu. Divos līmeņos telpas ir netradicionālas: 1. līmenis rīko bērnu istabas un atpūtas vietas, bet 2. līmeņa uzturēšanās, guļamistaba un autostāvvieta.

Lasīt arī> 10 arhitekta mājas ar lieliem logiem

Māja ir dzimusi stāvā apvidū

LAP arhitekti

Tievs jumts ar dubultu slīpumu gandrīz iestājas zemē. Izrāviens virs terases, tas ļauj gaismai cirkulēt iekšējās telpās. Ārējie koka apšuvumi ir iedvesmoti no vecajiem šķūņiem, ar neapstrādātu izskatu un dažādu platumu asmeņiem.

Lieliski integrēta nogāzē, lauku māja atrodas panorāmas panorāmā. Lapegles apšuvums atgādina pagājušā gada kūtis

LAP arhitekti

Lauku māja ar tievu jumtu ir dzimusi nogāzē

LAP arhitekti

Iekšpusē atvērums uz ainavu ir visuresošs

Īpašnieki vēlējās, lai māja būtu atvērta elpu aizraujošai ainavai. Šim nolūkam tas tika uzskatīts par dāsnu apjomu, jo šis divkāršais augstums dzīvojamā istabā. Telpas sazinās savā starpā, padarot apmaiņu lietotājiem draudzīgākas, vienlaikus saglabājot katras personas privātumu. Tādējādi māju veido daudz tukšuma, prātīgā un izsmalcinātā atmosfērā ar ainavu kā galveno apdari. Tā iekļūst interjerā, pateicoties lielajām un daudzajām atverēm: durvīm, logiem, kas veikti mērīšanai, dod piekļuvi dārzam, lai kur jūs atrodaties mājā. Logi ir pietiekami zemi, ļaujot acīm bēgt ārpusē. Ja dienas gaisma pārplūst telpu, tad nakts laikā gaisma pārņem. Tā vietā, lai izvēlētos monumentālu suspensiju, kas būtu palielinājusi apjoma iespaidu, izvēle attiecās uz šiem Delta gaismas plankumiem, kuru regulējamā intensitāte var mainīt mājas atmosfēru.

Lasiet arī> 12 interjerus ar elpu aizraujošu skatu

Dzīvojamā istaba ir skaista gaisma, pateicoties daudzajiem atvērumiem ārpusē

LAP arhitekti

Ar stikla durvīm kļūst acīmredzama pāreja starp iekšpusi un ārpusi

LAP arhitekti

Liels birojs izvēršas pār dzīvojamās istabas daļu. Perforētais grīdas segums ar stikla plāksni ļauj dažādām telpām sazināties, neietekmējot dubultu augstumu zem griestiem, ļaujot apgaismot gaismu. Ar savu lielo pasūtījuma izgatavoto koka paplāti, kas vērsta pret skatu, birojs kļūst par iedvesmas vietu, kas veicina darbu. Vēl viena stikla plāksne kalpo kā aizsargrāmis, vienlaikus veicinot gaismas caurlaidību. Tajā pašā līmenī, par projektu atbildīgie arhitekti ir iedomājušies, ka īpašnieki šuvē, bez loga, šūpuļkrēsla vietu, lai to padarītu par gandrīz mūžīgu un atjautīgu vietu neatkarīgi no klimatiskajiem apstākļiem.

Lasiet arī> 10 mezzanines, lai iegūtu augstumu

Augšējā līmenī birojs atrodas ārpusē. Perforētais grīdas segums ar stikla plāksni ļauj apgaismot gaismu

LAP arhitekti

Ar šiem lielajiem atvērumiem mēs baudām neticamu skatu no krēsla

LAP arhitekti

Savietība un īpaši pielāgotā šī vieta ir vieta, kur dzīve ir laba

Lai izveidotu veselīgu biotopu, to ekoloģiskajām īpašībām tika izvēlēti tādi materiāli kā parkets vai krāsas. Koksnes, ozola, egles un lapegles sugas, kas precējušās ar spilgti baltajām sienām, atstāj daudz vietas ārpusei. Skaidrās un tīras līnijas veicina šo skaļuma iespaidu. 35 m2 dzīvojamā istabā atvērta virtuve atbilst šai nepieciešamībai starp telpām. Mazs izmērs, tas bija pilnībā mērīts. Ja lielais logu skaits padara telpu patīkamu, tas arī rada ierobežojumus. Tātad, virtuves pusē, grūti izveidot lielu uzglabāšanu. Tās ir atradušas savu vietu mazā lineārā. Vēl viens padoms: izvelkamas pārsega izvēle, kas ļauj nesalauzt slīdošo acu līniju ārpusē.

Lasīt arī> Pirms / pēc: elegants dizains, lai uzturētos ar atvērtu virtuvi

Gaišajā dzīvojamā istabā viss ir mērīts

LAP arhitekti

Pielāgotā kāpņu telpa palielina uzglabāšanas telpu, pateicoties ažūrām un slēgtām kastēm. Baltā metāla aizsargs ar minimālām līnijām atvieglo visu. Tas nodrošina labāku lasāmību starp katru telpu.

Kāpnes, kas ved uz augšējo līmeni, ir izgatavotas, lai tās varētu izmērīt, ar integrētu koka glabātuvi un balto metāla aizsargmalu

LAP arhitekti

Baltā metāla aizsargs atvieglo skatu un rada interesantu grafisko spēli

LAP arhitekti

Video: 1836 enduro kilometri. 14. sērija. Kārsava - Viļaka. EN Subs (Oktobris 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send