Sapņu mājas

1970. gadu ēkas rekonstrukcija mūsdienu mājokļos

Pin
Send
Share
Send
Send


1970. gadu ēkas rekonstrukcija mūsdienu mājokļos

Jean-Paul Dejos

Savoy atrodas šajā zemes gabalā 700 m2, un īpašnieki nolēma celt savu sapņu māju vai drīzāk to atjaunot. Sākotnēji ir 70. gadu māja sliktā stāvoklī. Tās pamati kalpos par pamatu nākotnes mūsdienu mājokļiem. Par projektu atbildīgie arhitekti Naud-Passajon arhitekts un Jean-Paul Dejos arhitekts izstrādā šo jauno struktūru un tās izvietojumu ar īpašniekiem. Nekavējoties atklāt to apmaiņas augļus!

Šeit ir apkopota arhitektūra, kas sastāv no vairākām telpām, lieliem logiem, kas atver telpas ārpusē, neitrāli toņi, pulēta betona izmantošana ... visi mūsdienu mājas elementi ir apkopoti šeit! Pēc 11 darba mēnešiem 2016. gada aprīlī īpašnieki iegulda savu jauno māju. Apjoms "piedāvā perspektīvas izzūdošajam punktam ārpusē, padarot šo māju par vietu, kur apvienojas interjers un eksterjers," skaidro arhitekti. No šejienes mēs apbrīnojam apkārtējo ainavu ...

Rekonstrukcijas projekts īsi

ideja : atjaunot 70. gadu māju, kas absolūti nav funkcionāla, lai padarītu to par ģimenes māju, apņēmīgi mūsdienīgā stilā. Visi saglabājot esošos pamatus un ievērojot vietējos plānošanas kodus.

vieta : Montmélian pašvaldība, Savojā.

virsma 156,45 m2.

Darba ilgums : 11 mēneši.

Lasīt arī> Manas renovācijas vēlmes

Mūsdienu māja, kas redzama no ielas

Emmanuel Naud-Passajon

Projekts, kas iekļaujas pilsētvidē

Viesi vēlējās iegādāties modernu stilu ar plakanu jumtu. Tomēr, ņemot vērā apkārtējo arhitektūras vidi, arhitekti ierosināja divpusēju jumta segumu, kas izgatavots no šīfera flīzēm, kas vairāk atbilst vietējiem pilsētas kodeksiem. Šī izvēle neietekmēja mājokļa mūsdienu raksturu, kas bija sākuma punkts. Arhitekti arī izvēlējās pelēkā akmens baltu nokrāsu ārējiem pārklājumiem, lai integrētu māju apkārtējā ainavā. Atceroties skatu uz kalniem, kas atļauj mājokli, ir uzstādīti zaļie jumti. Turklāt bija jādomā par tās struktūru, lai tā pasargātu no vēja, kas atrodas šajā reģionā. Arhitekti ir iedomājušies bez fasādes, gan izolējoši, gan apņēmīgi mūsdienīgi.

Mājas fasāde un tās koka terase ar baseinu, kas vērsta uz dienvidiem

Jean-Paul Dejos

Skatiet arī> Māja prieks pilsētā

Mūsdienīga māja, kas atvērta ārpusē

Kurš saka mūsdienu biotopu, saka atvēršanas vietas. Ar šādu panorāmu bija neiespējami ierobežot atveres ārpusē! Ir uzstādīti lieli logi, no kuriem paveras elpu aizraujošs skats uz dārzu un debeszils baseinu. Kā, lai uzsvērtu šo perspektīvu, arhitekti iezīmēja vertikālos elementus logu logos pelēkā krāsā, kas noturīgāka. Lielās terases pirmajā stāvā un augšstāvā ļauj iedzīvotājiem baudīt gan baseinu vasarā, gan skatu uz kalnu ainavu visu gadu. Dienvidu terase ipē, īpaši izturīgā eksotiskā koksne, rada komfortu un siltumu. Konstrukcijā iebūvētie betona stādītāji norobežo telpu starp terasi un peldbaseinu. Iedzīvotāji var atpūsties un redzēt bez redzes, pateicoties fasādes atvienošanai. Arhitekti arī izvēlējās izmantot Fundermax paneļus uz fasādes un bīdāmām slēģēm, lai ne tikai nodrošinātu redzamību mājas konstrukcijas ārpusē, bet arī aizsargātu pret sliktiem laika apstākļiem. Šie bakelizētie paneļi ir veidoti tā, lai fasādes būtu noturīgas, un tās ir pazīstamas ar augstu kvalitāti.

Ar lielajām stiklotajām atverēm māja gūst labumu no skata uz ārpusi, vienlaikus aizsargājot to no sliktiem laika apstākļiem

Jean-Paul Dejos

Pateicoties lielajiem logiem, dzīvojamā istaba ar skatu uz dienvidu terasi ipē

Emmanuel Naud-Passajon

Vienā no neapvilktajām fasādēm var redzēt Fundermax paneļus un slēģus, kas aizsargā vēju, ļaujot acu caurlaidībai

Jean-Paul Dejos

Lasīt arī> Kura grīda manai terasei?

Mūsdienu apjoma apstrāde

Šī projekta aizspriedumi vienmēr ir bijuši apjoma un dabisko toņu darbs, lai dotu šai ēkai mūsdienīgu raksturu. Ārējo apjomu sadrumstalotība ir atrodama arī iekšpusē, ar spēlēm pilna un tukša. Līdz ar to Bulthaup virtuve ir pilnībā atvērta dzīvojamā istabā, tomēr tā ir iezīmēta ar neapvilktajiem griestiem, kas nodrošina šāda veida telpu apgaismojumu. Arhitekti ir ierosinājuši kāpņu sienas atvērumu, lai dotu dziļumu un apgaismotu gaismu visā stāvā. Šajā telpā, kā arī uz grīdas ar bīdāmiem rāmjiem ir nepieciešama caurspīdība, kas nedaudz izplūda iekšējo ārējo robežu. Lai saglabātu šo viegluma ideju un radītu mūsdienīgu pieskārienu, ir uzstādīta kāpņu telpa bez margām. To pasvītro ozolkoka pakāpieni, kuru mīksta un silta krāsa ir atrodama gan virtuves krēslos, gan augšējā stāvā. Grīdas pulētais betons ir daļa no mājas krāsas. Tas rada skaidru un elegantu apdari, kas atbilst apjomiem. Pagrabs, kas sastāv no pagraba, ir apstrādāts pelēkā pelēkā krāsā, lai atzīmētu šo telpu patstāvīgi un dotu dziļumu virtuvei. Lai saglabātu šo toņu harmoniju no gaiši pelēka līdz antracītam, mājas atveres ir apstrādātas ar diskrētām krāsām.

Virtuve atvērta dzīvojamai istabai, apzīmēta ar pilienu no griestiem un pagraba bloku krāsota pelēkā krāsā

Jean-Paul Dejos

Bulthaup virtuve ir strādājusi ar gaišumu: baltu, pelēku un koka; ļoti mūsdienīgs!

Jean-Paul Dejos

Uz zemes vaska betons nosaka to. Kad mēs paņemam kāpnes, mēs izmantojam atveri sienā, lai apskatītu šovu

Jean-Paul Dejos

Veiksmīga likme arhitektiem, kuri zināja, kā dot šai mājai mūsdienīgu raksturu, tomēr neapzīmējot ainavu! Padarot šo māju par siltu telpu, kas atvērta ārpusē, viņi ir izpildījuši klientu cerības, kas ir spējuši ieguldīt telpas un izrotāt tās pēc saviem ieskatiem.

Atklājiet citus Naud-Passajon arhitekta un Jean-Paul Déjos arhitekta sasniegumus

Video: Chinaski 1970 (Oktobris 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send