Sapņu mājas

Tops, tas ir 70 m2 liels šķidrums!

Pin
Send
Share
Send
Send


Tops, tas ir 70 m2 liels šķidrums!

Jérémy San

Šis dzīvoklis, kas atrodas 30 gadu vecumā, ir pilnībā pārveidots Singapūrā. Interjera dizainers Yann Follain no WY-TO aģentūras Singapūrā ir padarījis šo šķietami datēto māju par ērtu un funkcionālu dzīvokli.

Yann Follain, Singapūras WY-TO aģentūras interjera dizainers, ir pilnībā nodalījis šī dzīvokļa telpu, lai piedāvātu plašu un šķidro virsmu. Lai dotu tam maisiņu, mājoklis ir pārveidots rūpnieciskā atmosfērā ... Discovery.

Atjaunošanas projekts īsumā

ideja : pārveidot veco dzīvokli ērtā un funkcionālā telpā.

Virsma : 70 m2.

Vieta : Singapūra.

Darba ilgums : 4 mēneši.

Kāpnes: dzīvokļa centrālais elements

Iepriekš tā bija siena, kas atdalīja dzīvojamo istabu no kāpnēm, kas ved uz priekšējām durvīm. Viņš tika nošauts, lai ļautu gaismai cauri. Tomēr, lai saglabātu drošu pie tukšiem kāpņu pakāpieniem, tika uzcelts dzelzs priekškars. Tas rada telpai oriģinalitāti, ļaujot dienasgaismai pārvietoties. Gaisma, tā arī piedāvā daudz plašāku kosmosa uztveri.

Jérémy San

Jérémy San

Šī gaisma atspoguļojas dzelzs priekškara daudzās līknēs un rada ēnu spēles, kas atspoguļo griestus. Viņa motīvi arī atspoguļo oriģinālos grīdas modeļus cementa flīzēs. Tās nelielie pagātnes defekti ir apzināti saglabāti, lai dzīvoklim piesaistītu šarmu un autentiskumu.

Dzelzs priekškars arī kontrastē ar ķieģeļu sienu fonā, kas akcentē šo saikni starp pagātni un tagadni, seno un moderno. Aiz šī ķieģeļu mūra ir otrā dzīvokļa daļa. Tādējādi kāpņu telpa ir mājas galvenā sastāvdaļa, kas rada dzīvojamās telpas un guļamtelpas atdalīšanu.

Dzīvojamā istaba ir atvērta uz terases

Starp virtuvi un ēdamistabu, starpsienas tika iznīcinātas. Mērķis bija izveidot perspektīvu uz balkona-terases dzīvokļa beigās, kas ir centrālais elements šajā tropu reģionā. Nesalaužoties starp pēdējo un dzīvojamo istabu, ir novietoti tauriņi, kas rada iespaidu par unikālu telpu.

Lasiet arī> Padarīt telpu: mūsu labākās idejas

Jérémy San

Jérémy San

Jérémy San

Tomēr balkons bija pārklāts ar jumtu, lai pielāgotos klimatam un saskartos ar daudzām tropu dušām. Patiešām, lai apkarotu šo klimatu gan karstu, gan mitru, dzīvoklim bija nepieciešamas vairākas gaisa ieplūdes. Tāpēc papildus lielajai balkona atvēršanai tika novietoti arī nelieli logi. Tie ļauj izvairīties no karstā gaisa pieauguma.

Jérémy San

Jérémy San

Citi šāda veida logi ir izvietoti dzīvoklī, lai izveidotu dabisku ventilācijas sistēmu. Šie logi, kas būvēti ar claustrates palīdzību, var palikt atvērti droši, lai visu dzīvokli varētu iztīrīt. Lai spēlētu kontrastu un piešķirtu interjeram stilu, visas šīs mazās atveres tika ierāmētas melnā krāsā.

Rūpnieciska atmosfēra šim dzīvoklim

Tomēr, turpinot šo nepārtrauktību, visas sienas ir krāsotas dzeltenā joslā. Šī lente ir izgriezta ar vairākiem caurumiem, lai pielāgotu virtuves piederumus vai jebkuru citu priekšmetu. Mērķis ir piedāvāt bezgalīgu elastību, piekārt to, ko vēlaties, kur vēlaties, kas dod telpai "mehānisku" atmosfēru. Šī grupa atspoguļo gaismu un rada iespaidu par telpu siltumu. Kā defisēm viņa spēlē kontrastu ar tumšākiem virtuves elementiem.

Jérémy San

Jérémy San

Jérémy San

Deco puse, viss ir diezgan harmonisks. Rūpnieciskās metāla balstiekārtas lieliski apvieno ar dzīvojamās istabas atmosfēru. Starp mehānisko sienu, suspensijām un cementa flīzēm izveidojas īsta vintage atmosfēra. Lai izceltu īpašnieka īpašos dekoratīvos priekšmetus, dzīvojamā istabā ir iekļauti plankumi. Tomēr, lai radītu dažādas noskaņas, dzīvojamā istaba rotā arī grīdas lampas.

Personiska telpa, kas būvēta kā viens gabals

Kāpņu otrā pusē ir guļamzona. Īpašnieks ir vienīgais dzīvokļa iemītnieks, telpu var uzcelt pēc kārtas, kā vienu atvērtu telpu. Bīdāmās durvis ir integrētas starp ģērbtuvi un vannas istabu, kā arī starp kāpnēm un guļamistabu, lai pēc vajadzības saglabātu privātumu. Tomēr durvis nenosaka norobežošanu un ļauj saglabāt šo telpu un perspektīvu.

Jérémy San

Jérémy San

Jérémy San

Jérémy San

Tādējādi, no soļiem, kad durvis ir atvērtas, mūsu acis tiek projicētas uz otro durvīm. Šīs durvis ir pakalpojumu pieejamība, ko īpašnieks vairs neizmanto. Tomēr tas ir labs veids, kā uzsvērt šo ventilācijas nepieciešamību dzīvoklī.

Jérémy San

Jérémy San

Šī koridora beigās ir ģērbtuve. Vairāk nekā uzglabāšanas telpa, tā ir veidota kā īsta anti-istaba. No logiem paveras skats uz dārzu. Krēsls ir uzstādīts tā, lai īpašnieks varētu atpūsties, atpūsties un baudīt šo skatu.

Jérémy San

Jérémy San

Pin
Send
Share
Send
Send