Sapņu mājas

Krāsaina ģimenes māja

Pin
Send
Share
Send
Send


Krāsaina ģimenes māja.

Arnaud Rinuccini

No mūsdienu iedvesmas, Laurences un Gilles ģimenes mājas atklājas visādā harmonijā, salīdzinoši prātīgā sānu ielā, krāsainākā sānu dārzā.

Ģimene dzīvoja trīskāršā, kas kļuva mazliet krampināta. Veidot, kļuva par nepieciešamību. Izaicinājums: uzbūvēt vecās automašīnas avārijas vietā biotopu, kas atjauno lielo ģimenes māju atmosfēru. Pēc 18 mēnešu darba vecāki un bērni ir pārgājuši uz šo jauno telpu, dzīvojamā istaba atveras uz pirmā stāva terasi. Tā sastāv no četrām telpām: virtuve, kas atvērta ielas pusē, apgaismota ar šauriem logiem ar silfoniem. Siltuma viļņa laikos to atvēršana rada dabisku gaisa plūsmu, kas liek jums zaudēt dažus grādus un novērš nepieciešamību pēc gaisa kondicionēšanas. Tad, vēršoties pret sagatavošanas salu, ēdamistabas zona ir labiekārtots dārzs. Visbeidzot, dzīvojamā istaba ir sadalīta divās daļās: TV sānu iela un, blakus plīts, patvērums un saruna ap kamīnu.

Ģimenes māja ar metāla rāmi

Māja rāmis, kas izgatavots no lakotām metāla sijas, piešķir tā bēniņu aspektu tilpumam. Iespaids, ko pastiprina tērauda paplātes griesti un metāla un koka centrālā kāpņu telpa, kas kalpo trim līmeņiem. Griesti / grīdas sadarbība, kas balstās uz iekšējo metāla rāmi, sastāv no tērauda paplātes struktūras, kas saistīta ar betona kompresijas plāksni. Šai jauktajai ierīcei ir priekšrocība, ka tā ir vieglāka un arī nodrošina lielisku izturību pret saliekšanu. Šāda veida grīdas klāsts patiešām svārstās no 2 m līdz vairāk nekā 10 m bez atbalsta pola. Visbeidzot, tas novērš termiskos tiltus starp grīdu un ārējām sienām.

Krāsains fasāde dārza pusē

Pirmajā stāvā lielie bīdāmie logi ar pastiprinātu siltumizolāciju, kas aizsargāti ar margām, tiek atvērti uz flīžu terases, no kuras paveras skats uz dārzu. Virs alumīnija saules žalūzijas var automātiski regulēt saules enerģiju.

Skaistāka fasāde ielas pusē

Divu veidu apšuvums rotā uz austrumiem vērstas ielas fasādes: vertikālās koka plātnes un šķiedru cementa paneļi (Naturalis diapazons Eternit) ar dažādu izmēru. Gudrs veids, kā izvairīties no monotonijas un sienas sekcijas masas efekta, kas caurdurts ar šaurām atverēm.

Augsta energoefektivitāte

Mājas ārējā konstrukcija ir 30 cm bieza termiskā akmens betona. Šis materiāls, kas sastāv no dabīgiem materiāliem (smiltis, kaļķi ...) un miljoniem gaisa burbuļu, nodrošina akmens izturību un nepielaidāmību un gaisa izolācijas spēju, kas iesprūst alveolos. Iekšpusē tērauda rāmis dizaineram sniedza lielu brīvību telpu organizēšanā. Māja ir organizēta trīs līmeņos: ieeja ar skatu uz ielu, dzīvojamā istaba atrodas pirmajā stāvā, kur tā ir pilna ar sauli un skatu uz tuvējo parku, bet numuri ir sadalīti starp pirmais stāvs vecākiem un augšējais stāvs, kas veltīts bērniem.

Atpūtas telpa ir atvērta dārzā

Dzīvojamā istabā, kas iegremdēta nodalījumā, papildus kondensācijas katlam, kas baro apsildāmu grīdu, ir koka plīts ("Stûv 30" Stûv). Aukstajā sezonā dūmvada silda bērna istabu tieši virs tā. Šis modelis darbojas ar stiklotu, atvērtu vai aizvērtu kamīnu izvēli un pat grilēšanu. Ligne Roset un Roche Bobois krēsli. Franču sveces.

Vārti uz terasi

Metāla pēdas tilts savieno dzīvojamo istabu ar terasi. Iedomājoties kā vilkšanas tiltu, tas ir noņemams, kas ļauj slēgt piekļuvi un nostiprināt māju, ja tā ir neapdzīvota.

Saule dzeltena vannas istaba

Acīmredzama atmosfēra uz bērnu grīdas, kuriem ir liela flīžu vannas istaba. Divas dvīņu dušas, kas izgaismotas ar augstumu, tiek atdalītas no istabas ar zemu sienu. Priekšpuse - piekārts elements, kas aprīkots ar dubultu baseinu. Noteikums, kas atstāj telpu zem mēbelēm, lai slīdētu kāpnes un citus noderīgus piederumus.

Grīda ar skābēm tikai bērniem!

Augšējais stāvs ir rezervēts bērniem. Viņiem ir daudzkrāsu vannas istaba ar divām dušām. Viņu trīs divvietīgie numuri ir sakārtoti vienādi: apakšā, rotaļu laukums un darbs, kā arī augšā gulta.

Personalizēti numuri bērniem

Katra bērna numurā ir savas krāsas un pielāgotas mēbeles. Nakts zona ir pieejama ar vienkāršu metāla kāpnēm. Birojs ir uzstādīts zem loga, kas atveras uz dārzu. Tomātu un suņu tamborēšana Anne-Claire Petit. Mimi'lou soma.

Dabīga un kontrolēta ventilācija

Motorizēta saulessargu sistēma ar regulējamiem asmeņiem (Griesser) ļauj mainīt telpu spilgtumu un ierobežot saules enerģijas patēriņu karstajos periodos. Lai padarītu dzesēšanu vēl efektīvāku un samazinātu enerģijas izmaksas, jumts ir daļēji veģetēts, un ir ieviests Kanādas sālījums, kopā ar mehānisko ventilāciju.

Atsevišķa guļamistaba vecākiem

Vecāku "suite" numurā ir guļamistaba, liela ģērbtuve un vannas istaba. Tā atrodas pirmajā stāvā un piedāvā terasi dārzā. Visi logi un logu logi ir alumīnija profili (Installux) ar termisku pārtraukumu, kas aprīkoti ar dubultstikliem ar pastiprinātu izolāciju. Bīdāmām alumīnija līstēm ar regulējamām līstēm ("Grinotex Sinus" ar Griesser), kas paslēptas attēlā, ir dubultā aizsardzības loma. Vakarā novēršiet pārkaršanu dienā un saglabājiet mājas iedzīvotāju privātumu. Uz zemes, liela porcelāna keramikas flīzes ar pulētu betona izskatu, tāpat kā visā stāvā. Āra terase ir arī flīzēta, izturīgāka pret mitrumu nekā koka klājs.

Vannas istabas dizains ir sarkans un melns

Vecāku vannas istabā duša un vanna ir atdalītas ar flīžu sienu. Dabīgajai gaismai uzspiež skatu uz ielu un guļamistabas pusi, lielu bīdāmo līci. Vannas veļa Anne de Solène. Jo Malone skaistumkopšanas līdzekļi.

Ģimenes mājas plāns

Šī māja ir veidota trīs līmeņos (šeit 1.stāvs, vidējā līmenī), tai ir 200 m2 platība un 189 m2 platība. Telpas ir stingri sadalītas. Vecāki pirmajā stāvā, bērni augšā. Starp abiem dzīvojamā telpa, kurā ģimene satiekas.
1. Terase.
2. Dzīvojamās istabas koka plīts puse.
3. Dzīvojamās istabas TV puse.
4. Virtuve.
5. Ēdamistaba.
6. Terase vecāku istabas priekšā, zemāks.

Arhitekts: Enzyme Architecture, 64, rue de l'Aqueduc, 75010 Paris.Tel. : 06 63 60 85 53. E-pasts: kontaktpersona @ enzymearchitecture.com

Video: Daudzbērnu ģimene ceļ māju (Jūlijs 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send