Sapņu mājas

Mana māja "rock'n roll"

Pin
Send
Share
Send
Send


DR

To sauc par "Go House". Jaunais pāris, viņa mazais zēns un divi suņi šodien dzīvo šo apbrīnojamo būvniecību

Kā jūs nolēmām rīkoties un veidot?

Mēs dzīvojām īrē lielā tradicionālā mājā, kas celta 1950. gados. Mūsu profesionālā darbība, kas prasa, lai mēs ilgu laiku norēķināsim šajā reģionā, mēs mēģinājām iegādāties tādu pašu māju, ja iespējams. Bet neviens no mums apmeklētajiem nebija apmierināts ar mums, vai par darbu, kas jādara, lai tas izskatītos tā, ko mēs vēlējāmies, cena pārsniedz mūsu budžetu. Ātri, lai izveidotu, mēs izrādījās vislabākā ideja.

"Māja uzbūvēšanai vajadzēja divus gadus ... laiks mūsu kaimiņiem pierast pie tās klātbūtnes"

Bet, ja jūs meklējat klasisku māju, kā jūs nonācāt šajā kvazi-eksperimentālajā mājā?

Lēmums tika pieņemts. Tas lika mums likt mūsu idejas uz virsmas. Mēs gribējām vietu un dienas gaismu, ko mēs nepiedāvājām apmeklētām mājām. Jūs noteikti esat ievērojuši, ka šeit klimats nav īpaši saulains ... Reģiona šarms ir citur! Tad mēs izgriezām žurnālus, un mēs ātri pamanīju David Trottin un Emmanuelle Marin parakstītās mājas no perifērijas aģentūras. Arhitektūra, kuras drosme mums nekavējoties patika. Mēs sazinājāmies ar viņiem un viņu projekts, kas sekoja zemes gabala trapecveida plānam, mūs satrauca. Tas bija īsts izaicinājums.

Un kā tas notika? Kāda bija kaimiņu reakcija, kad projekts sāka veidoties?

Tas nebija īsts kaujas stāsts, bet tas bija ļoti garš. Divus gadus pavadīja labus amatniekus un bezgalīgas diskusijas ar uzņēmumiem, ļoti negribīgi, kad runa ir par parastu. Divus gadus arī, lai atbildētu uz mūsu draugu nemieru ar neuzticamu optimismu: jūs redzēsiet, ka tas būs lieliski. Kas attiecas uz kaimiņiem, nekas nav jāziņo. Viņi bija lieliski.

Vai jums bija grūtības iegūt būvatļauju?

Neviens. Es domāju, ka to cilvēku pašcenzūra, kuri vēlas būvēt, ir vēl vairāk ierobežojoša nekā administratīvā bremzēšana. Viņi baidās izkļūt no normām, ko mēs sakām. Tomēr, kad mūsu dārzs ir pabeigts, māja būs daļa no ainavas ... Bet es baidos, ka svētdienas staigātāji dažu gadu laikā neuzskata to par ziņkārību!

"Sākumā es neatradu ļoti skaistu ... Bet man bija laiks mainīt savu prātu, šī māja sniedz apkārtnē raksturu" 83 gadus vecs kaimiņš

Istabas apakšstāvā, dzīvojamā istaba, ēdamistaba un virtuve augšstāvā: tā ir apšaubīšanas paradumi ...

Atkal, tas bija liels diskusiju temats ar mūsu pavadoņiem. Protams, jums ir jābrauc ar sacīkstēm un jāsaņem trash! Bet prieks dzīvot virs apkārtējiem jumtiem, kaimiņu parka koku galotņu līmenī, un kam ir tieša piekļuve terasei, ir par šo cenu. Izvēle, ko mēs patiešām nožēlojam.

"House Go" ir 250 m2 trīs līmeņos. Tērauda rāmis ir izmantots, lai sagrieztu struktūru leņķī. Stikla paneļu fasādes reizēm ir slīpi līdz 10 °. Iekšpusē starpsienas arī piekrīt šim slīpumam, radot iespaidu par kompensētu māju. Apzināta arhitekta izvēle, spiesta novietot māju lauka vidū, lai izvairītos no kompakta masa. Arī tradicionālās augsnes nav. Īpašnieki vēlējās uz triecienizturīgu, klusu un spīdīgu pārklājumu. Viņi izvēlējās epoksīda sveķi (Chrisor Resipoly), kas ir populārs produkts rūpnieciskām telpām, ņemot vērā tā nodilumizturību un vieglu apkopi. Lietošana uz betona plātnes ir speciālistu darbs. Galu galā, bezšuvju, bezšuvju, spoguļa efekta virsma ar pārsteidzošu dziļumu neslīdošam grīdam, uz kura plankumi izzūd ar vienu sūkļa gājienu.

Pin
Send
Share
Send
Send