Sapņu mājas

Pirms / pēc: 40 m2 modernizēti

Pin
Send
Share
Send
Send


Atmosfēru raksturo Āfrikas krāsas un objekti.

Guirao Gregory

Bordo centrā tā bija neveselīga māja, drupās varēja pat teikt. Alexandre Stiers, no aģentūras OYAT Architects (Alexandre Stiers & Fred Sauger) patīkama dzīves vieta ir ļoti gaiša, no 40 līdz 60 m2. Apmeklējiet.

Bija maz iespēju, lai kāds cits, kas nav viņu, varētu pamanīt un jo īpaši nevēlas piemērot šo gourbi. Aleksandrs Stiers, redzot ārpus vietas šauruma, pārsteidzošo jumtu un pērk šo "dzīvokli". No esošās, tas ir gandrīz neko, ja ne galvenais - sienas un sijas. Tomēr šī trapecveida telpas ierobežojumi (3 m platā dārza pusē un 4 m ielu pusē) 1. stāvā piespieda viņu vairāk radošumu. Tātad viņš uzcēla burvīgu dzīvokli 4 līmeņos, ar verandu un souplex, cīnoties ar 20 ievērojamu m2.

Lasīt> 85 m2 zem vecās saimniecības jumta

Atjaunošanas projekts īsumā

Kur? Bordo centrs.

Platība? 40 m2 pirms darba, 60 m2 pēc.

Ideja? Palieliniet telpas, lai tās būtu patīkamas dzīvot pāris.

Budžets? Tight.

Guirao Gregory

Pārveidojiet jauna dzīvokļa telpu

Šis dzīvoklis ir mantojis gandrīz neko no vecās ēkas, izņemot akmens sienas, blakus esošās mājas un sijas. Šeit Alexandre Stiers viss ir pārveidojis. Bet darbs nebija vienkāršs: "Tik mazā un šaurā vietā viss ir sarežģītāks." "Drīz viss ir piesātināts, un jums ir jāizvelk cirkulācija un ērtas telpas," sāk arhitekts.

Skatiet arī> Konsultācijas un iespējas arhitektiem un interjera dizaineriem

Tiek veidota jauna satiksme.

Guirao Gregory

Izmantojot 3.20 m griestu augstumu, arhitekts šajā mājā radīja dažādus līmeņus. Mezanīns, lai sāktu un souplex, tieši zemāk. Arhitekts spēja izmantot telpu, noņemot aptuveni 10 m3 zemes, nolaižot šo jauno līmeni zem pamatiem. Tur tika radīta vannas istaba un vienmēr zemāka mērci.

Jaunā apgrozība pabeigta.

Guirao Gregory

Lasīt arī> Atjaunot neveiklīgu māju ar 10 idejām

Padariet mazo dzīvokli gaišu

Tas bija arī nepieciešams vairāk gaismas. Arhitektam bija stikla jumts, no kura paveras skats uz dārzu. Augšējā daļā tika izmantots dubultstikls, kas nostiprināts pret saules stariem. Sānos smilšu strūklas stiklojums aizstāja sākotnējo bloku. Tādējādi tā ļauj gaismai (pilnībā dienvidiem) un bloķē apkārtnes nenoteiktību. Šis lielais nojumes veicina dabisko apgaismojumu visā mājā. Šeit viņš atradās nelielā virtuvē L.

Lasiet arī> 15 lineāras virtuves, kas padara jūs vēlamo!

Guirao Gregory

Pilnīgi atvērts plāns, telpā dažreiz tiek izmantotas loga atveres uz ielas, dažreiz tās atrodas dārza pusē.

Neliels birojs izvietots istabas stūrī.

Guirao Gregory

Abās margu pusēs novietotas divas žalūzijas. Viņi piešķir īpašniekiem un viesim, kas uzturas augšējā stāvā nepieciešamo privātumu.

Guirao Gregory

Bet no tā var gūt labumu tikai no mezanīna dubultā ekspozīcija. Tomēr jebkurā diennakts laikā māja paliek gaiša.

Mezanīns kalpo kā TV stūris, birojs vai viesu istaba, ja nepieciešams.

Guirao Gregory

Attiecībā uz mākslīgo apgaismojumu, aplikācijas uz sienas piedalās vakarā, iespaids par dzīvojamās istabas varenību, neapdraudot šīs telpas šarmu. Apakšā prožektori ir padziļināti griestos.

Bibliotēka mājas mājā.

Guirao Gregory

Veselīga un atbildīga renovācija

Renovācija tika uzskatīta par pēc iespējas veselīgāku. Mazais placo, pro ir priviliģēti dabiskie materiāli! viņš izvēlējās saglabāt redzamais akmens sienas un piestipriniet tās pie kaļķa.

Veidņu / galvas virsmu slēpj lūka, kas ļauj piekļūt logam, caur kuru, pirms tam, māju piegādāja ogles. Šis, kam vairs nebija lietderības, tika aizstāts ar logu, lai izgaismotu souplex.

Guirao Gregory

koka sijas tika smilšainas. Ja viss stāvs ir mainīts, Alexandre Stiers ir priviliģēts cietais priedes parkets. No šī paša koka arhitekts saprata savas glabāšanas durvis un kāpnes.

Bīdāmās durvis ir viena no retajām šīs interjera aizvēršanām. Izgatavots no priedes, tas ir saskaņots ar grīdu un mēbelēm.

Guirao Gregory

Kopumā koksne sasilda šīs minerālūdens atmosfēru. Tas savukārt rada rustisko un dabisko izskatu, ko pāris meklēja.

Visbeidzot, attiecībā uz apkuri, arhīvs izvēlējās granulu krāsni: "Šī iekārta ir hiper-efektīva, ekoloģiska un ļoti ekonomiska," viņš piebilst.

Guirao Gregory

Atgūstās dekons apguva

"Dekors bija vai nu svaigs vai radīts no nulles, mūsu interjers ir dzīvs, tam ir vēsture, tā nav perfekta, tā izskatās kā mums," saka Aleksandrs Stiers. Dīvāns, kafijas galdiņš, atzveltnes krēsls un daži krēsli tika atrasti ielā, pēc tam patched. Grāmatu skapis un ēdamgalds tika izgatavoti ar savām rokām.

Lasiet arī> Dekoka blusu tirgus un pārstrāde: labākās idejas

Alexandre Stiers un viņa sieva izgatavoja pasūtījuma spilvenus.

Guirao Gregory

Arhitekta sieva dzīvoja 15 gadus Dienvidāfrikā. Tas ir būtiski ietekmējis dekora atmosfēru.

Guirao Gregory

Tas pats ir ārpusē: "Mēs nedaudz pazeminājām sienu, lai mīkstinātu atdalīšanu un ļautu augsnei augt. Terasei bija jāpaliek sulā, lai saglabātu iespaidu par esošo, vienlaikus integrējot šo jauno fasādi savā vidē "viņš secina.

Guirao Gregory

Video: PIRMSPĒC - 2019. APŅEMŠANĀS MĒRĶI NEDAUDZ PAR 2018. (Oktobris 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send